Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Nieuwe update Adobe leidt tot kortere mobiele laadtijd

Posted on October 16, 2014

Als gevolg van een nieuwe update van Adobe Edge kunnen mobiele campagnes worden verkleind in aantal KB’s. Deze verkleining kan tot wel 55% aan ruimte schelen waardoor een mobiele advertentie sneller in beeld komt.

Kleinere payload en minder downloads

In oudere versies van Edge Animate moest er door het device nog een bepaalde handeling worden verricht, voordat een uiting getoond kon worden. In de nieuwste versie, na deze update, van Edge Animate is dit niet meer nodig. Dit leidt tot een kleinere payload en minder downloads die nodig zijn om de algehele uiting te laten werken. In de praktijk betekent dat minder laadtijd voor een campagne op een mobiel scherm en dus een betere zichtbaarheid van mobiele advertenties. Dit is uiteindelijk efficiënter voor adverteerders.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Adobe