Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Vpaid menukaart

Posted on May 09, 2014

Online video is hot! Steeds meer mediabureau’s en adverteerders reserveren een deel van hun mediabudget voor online video. Traditie getrouw gaat het meeste budget naar TV commercials, maar een verschuiving vindt steeds meer plaats naar online. Volgens een onderzoek van het IAB zal 65% van adverteerders dit jaar meer spenderen aan online video dan in 2013.

Uit een ander onderzoek is gebleken dat een combinatie van een TV commercial en een online video advertentie de merkbetrokkenheid en de verkopen verhoogt . Met de komst van VPAID neemt dit nog eens toe!

VPAID oftewel interactieve preroll

De intrede van Vpaid is een feit. Steeds meer mediabureau’s zetten dit formaat in en ervaren de goede resultaten. Vpaid is een zeer geschikt formaat om naast merkbetrokkenheid te creëren ook direct de bezoeker met de advertentie te laten interacteren. En dat allemaal op een gebruiksvriendelijke manier! Met als gevolg… hoge doorklik en interactie ratio’s.

Om het voor iedereen makkelijk te maken heeft Weborama een Vpaid menukaart ontwikkeld. Een aantal voorgebakken templates die alleen nog even opgewarmd hoeven te worden. Liever zelf de touwtjes in handen houden? Prima gebruik dan de Vpaid Freestyle.


Dit staat op het menu:

  • Vpaid Expand Ad
  • Vpaid Filmstrip
  • Vpaid Share view
  • Vpaid Freestyle
  • Vpaid Ad bar
  • Vpaid Jumpout layer

Wil je weten hoe deze eruit zien? Klik even op deze link en bekijk een paar indrukwekkende voorbeelden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.