Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Vice digital Rich Media formaten nu ook beschikbaar via Weborama

Posted on September 15, 2016

VICE en Weborama zijn een nieuwe samenwerking gestart. Voor drie nieuwe formaten die binnen het VICE Digital Netwerk in te zetten zijn, heeft Weborama specifieke templates ontwikkeld. Met behulp van deze templates kunnen (creatieve) bureaus de high impact formaten ontwerpen en alle unieke mogelijkheden die deze formaten bieden optimaal benutten. Momenteel zijn via Weborama de Snapable, Viewport en Sticker op het VICE Digital Netwerk inzetbaar. De komende weken zal deze samenwerking verder uitgebouwd worden en periodiek rich media formaten worden toegevoegd aan het VICE Digital aanbod via Weborama.

Snapable

Vice Digital Rich Media Snapable

De Snapable is een cross-device formaat wat zowel op Desktop als op Tablet en Mobile in te zetten is. Het formaat biedt de mogelijkheid om campagne-video content binnen een innovatieve verticale video-omgeving te tonen. Met een “Snapchat”-achtige gebruikservaring voor gebruikers op pad levert de full page unit een 100% share-of-voice voor maximale impact.

Viewport

Vice Digital Rich Media Viewport

De Viewport biedt de mogelijkheid om video-materiaal te tonen aan de juiste doelgroep binnen een impactvolle overlay positie. Het is een volledig responsive formaat dat op elk device alle video-spelers ondersteunt voor een premium kijkervaring.

Sticker

Vice Digital Sticker

Dit (Mobile only) aan de bodem van de pagina gehechte product, levert 100% viewability en gegarandeerde impact voor de advertentieboodschap. De unit verdwijnt na een paar tellen om een premium gebruikservaring te garanderen met minimale onderbreking.

Neem voor meer informatie over tarieven en de mogelijkheden van deze formaten contact op met het VICE Digital sales team of vraag direct de templates op via sales@weborama.nl.