Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Weborama op Dmexco 2016: 14-15 september in Keulen

Posted on August 15, 2016

Weborama zal met een stand aanwezig zijn op DMEXCO 2016, de belangrijkste digital marketing beurs van het jaar. Op onze stand kun je langskomen voor een stuk ontspanning in de vorm van lekkere koffie, lunch of borrel en om je telefoon op te laden terwijl je kennismaakt met Weborama specialisten uit verschillende landen.

PRESENTATIES EN PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Elke dag zijn er tijden gereserveerd voor een thema presentatie en natuurlijk vertellen we over de laatste ontwikkelingen. Geef je de voorkeur aan een persoonlijk gesprek of heb je een gerichte vraag? Hier vind je een link om je aan te melden voor een afspraak, kun je je aanmelden voor één van de presentaties of het verzoek doen voor een uitnodiging van de (besloten) borrel op woensdag de 14e, om 19.30 uur.

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

Webostand DMexco
Lees ons verslag terug van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.

Onlangs is de CEO en President van Weborama Global geïnterviewd door The French Web. Hij legt op zijn eigen, Franse, manier meer uit over Weborama, onze Data strategie en DMP. Het filmpje duurt ongeveer 7 minuten en is echt de moeite waard om beter te begrijpen hoe Weborama omgaat met Data en belangrijke zaken als privacy waarborgt.