Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

4e editie wedstrijd om de Webocup 2017

Posted on June 27, 2017

Donderdag 15 juni beleefde Weborama’s tafelvoetbaltoernooi om de Webocup z’n 4e editie. Van een traditie mag dus inmiddels wel worden gesproken. De deelnemers oefenen al tijden van tevoren en worden steeds fanatieker. Het was een superspannende wedstrijd die mede door het geweldige weer voor zowel de winnaars als de afvallers fenomenaal was.

Het is inmiddels een bekende traditie geworden: Aan het begin van de zomer is de wedstrijd om de Webocup. Een spannende competitie waarbij in 1 avond bepaald wordt welk media team het beste tafelvoetbal team is en er met de hoofdprijs vandoor mag gaan. En die hoofdprijs is altijd zeer gewild! Dus geen wonder dat er vanuit de uitgevers, mediabureaus en creatieve agencies al ver voor de zomer geïnformeerd wordt of men de uitnodiging voor de Webocup wellicht gemist heeft.

Vanaf 17.00 uur kwamen de teams binnen en werden de kelen gesmeerd om klaar te zijn voor de echte wedstrijd. De Foosstars, het Suicide Squad, de Sanomasters en Sie Deutscher Meisters waren slechts enkele van de teams die al fanatiek aan het warmdraaien waren om maar zo goed mogelijk voor de dag te komen. Na de eerste poule-fase was er natuurlijk tijd om te genieten van een heerlijke Indische rijsttafel van de inmiddels net zo bekende specialist: Indo Jaya.

Tijdens de afvalrace van de achtste- en kwartfinales begon het zich voor de veteranen al langzaam af te tekenen wie de kanshebbers op de titel waren. Die ‘kerel met het petje’ was al een beruchte en geduchte tegenstander. Bekende namen als de Qbanos en de Foosstars waren ook dit jaar winnaars in de kwartfinale. Nieuwkomer Massmovement en ook het team van Kamehameha (GroupM) zorgde nog voor een sportieve verrassing met het bereiken van de kwartfinale. Toen het al lang begon te schemeren werd de zinderende finale gespeeld. De Foosstars tegen de Qbanos.

En de winnaar is...

Dit jaar mag het sterrenteam Foosstars van Starcom zich de winnaars van de Webocup noemen. Gefeliciteerd Brian von Mansfeldt en Luke van Veen. Een heel sterke prestatie! Bekijk hieronder de beelden. Heb je zelf nog foto’s gemaakt en wil je die beschikbaar maken? Stuur dit dan op naar webo@weborama.nl onder vermelding van: Webocup 2017 en we zullen ze er bij plaatsen.

We zien uit naar volgend jaar, de lustrum editie!

De finale

Om nog even terug te genieten hierbij een videoverslag van de 2e en beslissende set van de finale.


Finale Webocup 2017 from Weborama Nederland on Vimeo.