Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Top 5: Opvallende Billboard met video

Posted on March 22, 2017

Een Billboard is een flink formaat dat goed opvalt en heeft vaak een positie bovenaan de website. Meteen èn groots in beeld dus. Misschien daarom wel is het Billboard een Rich Media formaat dat bijna standaard bij een campagne op desktop wordt ingezet. Steeds vaker zien we ook een video in het Billboard. Vaak met de verdeling van een videoplayer in de ene, en een afbeelding in de andere helft. Er zijn echter meer mogelijkheden om video op een creatieve manier te verwerken en de gebruiker het product en de specifieke sfeer te laten ervaren.

Inspiratie

Weborama is niet alleen je technische partner om zorg te dragen voor de correcte weergave, maar we inspireren je graag met mooie voorbeeldendie we voorbij zien komen. Een uitgelezen kans voor onze nieuwste collega Tim Mai Tan (we stelden hem voor in de vorige nieuwsbrief) om te vertellen welke creatives hem opvielen.

1. Campagne: Tommy Hilfiger X GiGi SS17

Billboard Tommy

Klik voor een voorbeeld

In deze creatie wordt 100% video in het billboard afgespeeld. Een leuk detail aan deze uiting is dat wanneer je het billboard samen met de skins inzet, de bouwers het eindframe van de video op beide skins laten aansluiten.

2. Campagne: Philips LED Sceneswitch

Billboard Philips

Klik voor een voorbeeld

Dit interactieve billboard laat je op een perfecte manier de mogelijkheden zien van het product. Door middel van verschillende video’s wordt de sfeer gecreëerd die je zou ervaren met het product.

3. Campagne: Disney, Beauty and the Beast

Billboard Beauty&Beast

Klik voor een voorbeeld

Dit billboard voor Beauty and the Beast begint met een mooie 100% intro video, waarbij de welbekende kop en schotel op sprookjesachtige wijze uit beeld rollen. Daarna opent zich een nieuwe video met de trailer van deze betoverende Disney klassieker.

4. Campagne: Cadbury Dairy Milk

Billboard Cadbury

Klik voor een voorbeeld

In dit billboard wordt de verpakking van het product opengescheurd, waarna de video tevoorschijn komt. Aangezien het geluid van de video op mute staat, hebben de bouwers op ‘subtiele’ wijze een CTA button geïntegreerd, zodat je geprikkeld word om het geluid te activeren.

5. CAMPAGNE: HYUNDAI I10 FACELIFT

Billboard Hyundai

Klik voor een voorbeeld

In deze uiting speelt zich aan het begin 1 van de 3 video’s op 100% af. Weliswaar zijn de andere twee video’s ook te bekijken zodra de gebruiker hier voor kiest. Een leuke manier om de gebruiker te laten interacteren met meerdere video’s.

Kijk voor meer inspiratie ook in de Weboshowcase, hier vind je uiteraard meer dan alleen (video) Billboards.