Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Upgrade je mobile campaign met feature formats

Posted on May 08, 2018

2018 zou het eerste jaar kunnen zijn dat mobile display en video het desktop aandeel overtreft.(bron IAB adspend study 2017) Ook buiten Google en Facebook. 2018 wordt eindelijk het jaar van mobiel!

De grootte hoeveelheid beschikbare inventory is tegen relatief lage prijzen in te kopen en omdat adverteerders steeds vaker mobiel willen inzetten krijgen wij regelmatig de vraag wat er allemaal mogelijk is op mobiel. Omdat dit aanbod nogal versnipperd is geraakt hebben we nu een aantal feature formats gebundeld die als 300x250 of 320x240 breed in te kopen zijn op web en app.

Hieronder het overzicht van 4 feature mobile formats welke in standaard adsposities in te kopen zijn op alle grote sites en apps.

Upgrade je mobile banners met feature formats: Coverflow, Parallax, Framescroller, en Inline video. Bekijk de video om ze in actie te zien.