Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Brand Awareness Cup 2019

Posted on July 18, 2019

Op donderdag 11 juli vond het jaarlijke tafelvoetbal toernooi weer plaats, deze editie in samenwerking met Adhese en Mannenmedia. Twintig teams waren in de race om de beker te winnen met de daarbij horende hoofdprijs: een JBL speaker!

We begonnen met de Poule-fase waarin het soms nog een beetje inkomen was en iedereen kon wennen aan de tafels en het team. Daarna was het natuurlijk tijd om lekker van het buffet van New China Town te genieten.
Na het eten begonnen de echte spannende wedstrijden met een play-off en kwamen de kanshebbers op de titel langzaam bovendrijven. Aan het einde van de avond, tegen 22.00 uur was de finale beslist en konden we de hoofdprijs (weer) uitreiken aan het Team van Starcom: De Starkings. De absolute tafelvoetbal champs!

Voor iedereen die er was, dank je wel voor jullie aanwezigheid en deelname.
Tot volgend jaar!

Kijk [hier] de foto's.