Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Weborama overbiedt Amazon om Sizmek AdServer en DCO over te nemen

Posted on June 07, 2019

Geachte relatie,

Graag informeren wij u dat ons bedrijf zojuist het bod van Amazon op Sizmek Ad Server en DCO heeft overboden. Wij doen dit vanuit de visie dat de advertentie-industrie een onafhankelijk alternatief nodig heeft.

Zoals u weet, is Weborama een toonaangevend Europees technologie- en databedrijf dat internationale klanten bedient op het gebied van adserving, DMP en state-of-the-art semantische AI. Wij zijn van mening dat marketeers en bureaus een onafhankelijke, neutrale en transparante adserver-partner nodig hebben die in staat is om als volwaardig alternatief voor dominante aanbieders te dienen. Hetzelfde geldt voor talent dat, wanneer het de keuze krijgt, graag kiest voor een toegewijde hechte organisatie die volledig focussed op de ambacht van digtiale preciesiemarketing.

Door Sizmek op te nemen in onze organisatie wil Weborama u een dergelijk alternatief bieden, gedreven door geavanceerde technologieën. Vandaag maakt Weborama een financiële commitment, rekening houdend met wat er op het spel staat voor de sector als geheel: het hebben van een, betere, keuze.
We danken u bij voorbaat voor uw steun hierbij.
Met vriendelijke groet,
Nomkwazi Hooplot, Managing Director & Alain Levy, global CEO