Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Onze nieuwe previewer nu open voor beta testen

Posted on June 17, 2020

Bij Weborama bieden we vanaf het begin een eigen ontwikkelde previewer aan waarin creatieve partijen hun complexe Rich Media campagnes goed en makkelijk kunnen testen én delen met hun klanten. Omdat de huidige nu al een tijdje bestaat leek het ons tijd voor een opvolger: previewer 2. Je kunt nu, als creatief bureau, deze nieuwe versie beta testen! Zo zorgen we er samen voor dat deze nog beter wordt en er niets ontbreekt. Lees hieronder verder wat er nou nieuw is aan de opvolger, hoe je meedoet en beantwoorden we vast drie vragen.

De omgeving binnen onze previewer heeft simulaties van websites om te garanderen dat er geen verschil is tussen de lokale en live positionering, waardoor creatieve partijen zich geen zorgen hoeven te maken over technische oplossingen. Om de opvolger nóg beter te maken hebben we jouw input nodig! Zo weten we zeker dat alles goed functioneert en kunnen we nog meer gemak en mogelijkheden aanbieden.

Wat is nieuw?

 • Alles is op agency basis. Gebruikers kunnen binnen deze agency worden toegevoegd en materiaal dat is gemaakt blijft ook binnen deze agency beschikbaar, ook al gaat de gebruiker weg.
 • Flights heten nu creatives en worden opgeslagen in projecten. Zo houd je de creatives overzichtelijk en gesorteerd per campagne.
 • Een creative kan op één pagina worden beheerd. Je hoeft niet meer tabjes te verwisselen om wijzigingen door te voeren.
 • Een betere weergave van Preview pagina’s en filtering op basis van pagina’s die dezelfde adpositions ondersteunen als wat je hebt geüpload.
 • Previews die gemaakt zijn, zijn makkelijker terug te vinden. Je kan onder “recent previews” een lijst zien met eerder geselecteerde preview pagina’s.
 • Password protected previews voor als je specifiek materiaal alleen met een paar personen wilt delen.
 • "Drag and drop" support voor uploads.
 • Multiple adposition ondersteuning, banners in takeovers zijn nu ook aparte banners en hoeven nu niet meer als layers te worden geüpload. Wij zijn ook voorbereidingen aan het doen om onze templates ook slimmer te maken, zodat dit proces uiteindelijk soepeler en automatisch gaat.

Hoe doe ik mee met de BETA test?

Ga naar https://previewer.weborama.nl en vraag een nieuw account aan voor jouw creative agency. Dit hoeft maar één keer te gebeuren per agency en dus niet per gebruiker.

Hoe geef ik feedback?

Er is in de previewer ten alle tijden een knop beschikbaar om jouw mening over het gebruik van de previewer door te geven. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Wat zou beter/anders moeten? Wij gaan dan samen kijken welke onderwerpen in de komende maanden verbeterd gaan worden.

Vragen en antwoorden:

 • Werkt mijn oude account in de nieuwe previewer?
  Nee, er zijn teveel veranderingen tussen de twee systemen om een migratie uit te voeren.
 • Wanneer gaat de huidige previewer offline?
  Wij brengen sowieso tot eind 2020 geen veranderingen aan in de huidige previewer. Daarna gaan wij een plan opzetten om de previewer uit te faseren en uiteindelijk offline halen. Ook zullen we de plannen voor previewer 2 communiceren zodra deze bekend zijn.
 • Wordt mijn materiaal overgezet naar de nieuwe previewer?
  Nee, er is te veel oud materiaal wat wij niet correct kunnen overzetten en veel advertenties zijn ook gemaakt in Flash, wat wij niet meer ondersteunen. Je kan altijd het materiaal downloaden en in de nieuwe previewer zetten.

Mochten je nog aanvullende vragen hebben of tegen dingen aanlopen, dan horen wij het graag via support@weborama.nl.