Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Even voorstellen: Samer

Posted on July 19, 2022

Ons Traffic team heeft een nieuwe collega: Samer. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor:

Mijn naam is Samer Al Saied, ik ben 34 jaar oud en geboren in Aleppo, Syrië, een mooie stad met rijke historie. Hier rondde ik mijn studie Engelse literatuur af en vertrok naar Dubai om een internationale carrière in communicatie te starten. Vanuit hier ben ik langzaam in social media management gerold, web advertenties en nu ad-tech in Nederland. Ik zou mezelf zowel analytisch als creatief omschrijven en mijn baan hier bij Weborama combineert deze twee aspecten perfect. Naast mijn werk volg ik momenteel een MBA aan de Haagse Hogeschool en in het weekend ben ik bij de salsaclubs in Amsterdam te vinden.

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?

Traffic is de laatste schakel in de keten van ons proces, dus wij zijn meestal degenen die eerst contact opnemen met klanten om onze tags te verzenden. Verder kan het zijn dat je me via een mailwisseling tegenkomt als ons traffic team erbij betrokken is.

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?

Het eerste wat me opvalt is dat mensen hier heel lang werken. Veel collega's werken hier al 5-10 jaar en het duurde niet lang voordat ik ontdekte waarom. Weborama waardeert de werknemers en investeert er ook in, daarnaast heerst er een fijne sfeer en structuur.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambitie op korte termijn is om de ins en outs van trafficoperaties te leren, zodat ik meer waarde aan onze klanten kan toevoegen en betere ondersteuning aan mijn collega's kan bieden. Op de lange termijn zou ik graag willen helpen op andere gebieden die betrekking hebben op mijn eerdere ervaringen zoals programmatic marketing en productontwikkeling.