Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

WEBOCUP 2023

Posted on June 28, 2023

Het tafelvoetbaltoernooi 'Webocup' van 2023 zit er dit jaar weer op! Deze avond was een waar hoogtepunt, gevuld met enthousiaste teams, bloedstollende wedstrijden en culnaire verwennerij door restaurant New China Town. Bovendien waren we verheugd om niet één, maar twee getalenteerde dj's te verwelkomen, die de feeststemming naar ongekende hoogtes brachten.


De avond trapte af met een inspeelronde, waarin de teams de kans kregen hun strategieën te verfijnen voordat ze de strijd aangingen. De spanning was voelbaar in de lucht terwijl de teams streden voor de titel. De concurrentie was van hoog niveau en alle deelnemers deden hun uiterste best om te winnen.

Tafelvoetbaltoernooi
Webocup 2023


Uiteindelijk ging de felbegeerde prijs naar DPG, die met de teamnaam 'Formerly Known as Winners' de overwinning opeiste. Onze felicitaties gaan uit naar het team, dat niet alleen met de glanzende trofee naar huis ging, maar ook een teamuitje t.w.v 750 euro als prijs ontving!


Naast het eren van de winnaars, willen we graag alle teams bedanken die hebben deelgenomen aan het toernooi. Jullie positieve energie en teamgeest hebben de hele avond tot een succes gemaakt. We kijken vol enthousiasme uit naar toekomstige evenementen en hopen jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen. Bekijk hier de aftermovie om nog even de mooie herinneringen aan #Webocup2023 koesteren.