Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Zijn jouw native advertenties wel native genoeg?

Posted on August 21, 2023

In de wereld van digitale marketing hebben native advertenties zich bewezen als krachtige instrumenten om de aandacht van het publiek te trekken. Deze advertenties vloeien naadloos samen met de omringende content en bieden een organische ervaring voor de gebruikers.

Wat zijn native advertenties?

Native advertenties zijn een vorm van online reclame die zich perfect integreren met de content en het ontwerp van de website waarop ze worden weergegeven. In plaats van opvallende banners of opdringerige pop-ups, passen native advertenties zich aan de omgeving waarin ze verschijnen. Ze volgen de esthetiek en de stijl van de website, wat resulteert in een meer organische en minder storende gebruikerservaring.

Onze Native Ads-functie, ontwikkeld in samenwerking met Xandr, biedt een naadloze methode om je advertenties volledig af te stemmen op de context van elke website binnen het Impact netwerk. Concreet worden automatische aanpassingen gemaakt zoals lettertypen, kleuren en frames om ervoor te zorgen dat jouw advertenties perfect passen bij de context van de website. Afbeeldingen worden geschaald, tekst en call-to-action (CTA) worden geïntegreerd voor een harmonieuze uitstraling.

Dit unieke product kan eenvoudig via Execute ingezet worden of je kunt ervoor kiezen om het zelf doen, mits binnen het Weborama Impact netwerk. Zorg er gewoon voor dat je voldoet aan de nodige specificaties voor een naadloze integratie.

Wil je meer details? Download onze handige one pager voor zowel vereiste als optionele specificaties. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.