Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Maak kennis met... Tim Mai Tan

Posted on February 14, 2017

Stel jezelf eens aan ons voor:

Hi, Mijn naam is Tim Mai Tan (26 jaar) en ben sinds 7 november 2016 gestart als Client Support Executive bij Weborama. Hierbij ben ik samen met mijn Sales & Client Support collega’s een eerste aanspreekpunt voor vragen over campagnes, templates en creaties.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, musea te bezoeken (fotografie) en ben ik groot liefhebber van eten (Aziatisch & Italiaans). Daarnaast kun je me in de zomer op het strand of op een festival tegenkomen. Na het behalen van mijn bachelor Communication and Multimedia Design is dit mijn eerste stap in de online media branche. Hiervoor ben ik vooral actief geweest in de horeca en activatiemarketing, maar na het behalen van mijn diploma en affiniteit met advertising en innovatie was deze stap niet meer dan logisch.

Hoe gaan mensen jou tegenkomen bij Weborama en hoe ga je klanten helpen?

Goede service staat bij Weborama hoog in het vaandel en gedurende de dag besteed ik dan ook veel tijd aan contact met klanten. Met een kritische blik en scherp oog voor details adviseer ik graag creatieve bureaus als er aanpassingen moeten worden gedaan in de creatie.

Samen met het Traffic en Support team schakelen we tussen mediabureau, creatief bureau, adverteerder of uitgever en zorgen we voor een soepele livegang van campagnes. Daarnaast zijn we met Weborama altijd bezig met innoveren. Zo hebben we vaak brainstormsessies om nieuwe impactvolle formaten te ontwikkelen.

Afbeelding-binnen-News-item-5.png#asset:625

Wat is je in de (korte) tijd nu al opgevallen?

Weborama voelt in korte tijd als een familie waar iedereen het beste uit zichzelf én uit een ander wilt halen. De werksfeer is erg positief (hoe kan het ook anders met zo’n prachtig grachtenpand midden in de 9 straatjes) en ik ga elke dag met plezier naar kantoor. Het kennisniveau is zeer hoog en als nieuweling in deze branche is het erg fijn, dat deze kennis met liefde en passie wordt gedeeld.

Je kunt wel stellen dat ik me na 3 maanden al erg op mijn plek voel en ik kijk er naar uit om jullie de aankomende tijd op een heldere manier te adviseren en van feedback te voorzien.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact op. We helpen je graag!