Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Even voorstellen: Dennis Reimers, Product Manager Programmatic

Posted on June 15, 2018

We hebben een nieuwe collega en stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor

Mijn naam Dennis Reimers, ik heb al 27 jaar een relatie en inmiddels hebben we samen 3 kids van 2, 11 en 25 jaar. Ik ben inmiddels 10 jaar actief in de online wereld en ken Weborama al net zo lang. Hiervoor werkte ik de afgelopen 8 jaar bij Improve Digital en daarvoor 3 jaar bij Sanoma.

Hobby’s: Ik ben actief in voetballen met m’n kids en ben een echte gadget freak. Denk aan drones bv. Als er maar technologie in zit, dat vind ik leuk. Daar begon ik al vroeg mee. WorldOnline was mijn Internet provider al in 1993. Mijn klantnummer zat nog onder de 100. Ik was echt één van de eerste personen in Nederland met een Internet aansluiting. Ik heb altijd al geloofd in online ook al was dat ‘geloof’ nog niet in de hele wereld gemeengoed.

Ook in machinerie ben ik actief, denk aan reparaties van apparaten, de wasmachine thuis en bij vrienden hebben geen geheimen voor me. Ik ben een echte autodidact. HTML heb ik ook mezelf aangeleerd, en heb veel interesse in alles rondom Data.

Hoe gaan mensen jou tegenkomen bij Weborama en hoe ga je klanten helpen?

Binnen Weborama zijn we bezig met diverse projecten en ik ben aangenomen om bij één van die projecten te helpen. Ik mag er nog niet teveel over vertellen maar het is iets met grote “Impact”. Dit zal zowel bestaande als nieuwe klanten verder helpen. Binnenkort meer hierover, we werken nog even onder de radar voor nu. Je zult me verder zeker tegenkomen op de diverse mediafeestjes, zowel hier bij Weborama als ook buiten de deur.

Weborama is goed aan de ‘achterkant’ en dat past prima bij mij. Ik zal onze klanten helpen om hun campagnes goed te managen en voor het voetlicht te brengen.

Wat is je in de (korte) tijd nu al opgevallen?

Hoe gek het ook klinkt: er is in de afgelopen 10 jaar niet veel veranderd. Weborama is nog steeds een gezellig bedrijf met leuke mensen en het draait zowel om de techniek als ook om service. En dat is nu precies wat bij mij past. De bedrijfscultuur is hetzelfde gebleven: we maken lol met elkaar, gaan ook buiten werktijd met elkaar om en het is echt een menselijk bedrijf. Informeel en gemoedelijk. Je kan alles tegen elkaar zeggen maar er is ook altijd respect. Weborama denkt altijd mee, is pro-actief met klanten en denkt in mogelijkheden. Er is bv veel vrijheid in het denken en zoeken naar nieuwe oplossingen of producten.

Bij Weborama werken echt heel verschillende mensen, denk aan sales, development, support enz. en toch is het 1 grote familie. 1 persoon in het bijzonder.. Vanessa (office manager). Ik ken haar echt al 10 jaar en ze zorgt nog steeds goed voor haar ‘kindjes.’