Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Even voorstellen: Samed Kartal

Posted on October 01, 2019

Ons Traffic team heeft een nieuwe collega: Samed. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Kan je je even voorstellen?

Ik ben Samed, 28 jaar en geboren in Amsterdam. Ik heb hiervoor al in de advertentiebranche gewerkt, maar dan als affiliate/media buyer. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een uitdagendere functie waar ik mijzelf nog meer kan verdiepen in digitale marketing en ben daaruit beland bij Weborama. Ik heb een studie gevolgd in de richting IT & Media en vervolgens Interactieve Mediavormgeving gedaan en succesvol afgerond. Mijn interesses liggen sinds jonge leeftijd dan ook in de IT & Media landschap.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het produceren van videos voor verschillende YouTube kanalen en houd ik mijn verschillende vaardigheden up-to-date. Daarnaast maak ik ook instrumentals en ben ik bezig met verschillende projecten waar ik plezier, kennis en ervaring uit haal.

Hoe gaan mensen jou tegenkomen bij Weborama en hoe ga je klanten helpen?

Als Adops Rich Media bij Weborama help ik klanten door traffic requests door te voeren en technische errors op te lossen. Hierbij heb ik vooral mailcontact met adverteerders, agencies en uitgevers zodat de advertentiecampagnes zo goed mogelijk bij de gebruiker belanden. Verder werk ik ook samen met het support team om problemen die voorkomen op te lossen.

Wat is je in de (korte) tijd nu al opgevallen bij Weborama?

De adops werkzaamheden bevallen me goed omdat ik in aanraking kom met technologieën waarin ik geïnteresseerd ben en mijzelf in wil verbeteren. In een korte tijd heb ik al veel geleerd en is mijn interesse/nieuwsgierigheid alleen maar toegenomen. Ook heb ik superleuke en gezellige collega's met vergelijkbare interesses, wat werken bij Weborama natuurlijk veel leuker maakt dan het al is.

Wat zijn je ambities in de toekomst?

Ik streef ernaar om mijn vaardigheden en kennis in digital marketing te vergroten en hierin zoveel mogelijk te innoveren. Uiteindelijk wil ik alle ins en outs van digitale marketing beheersen.