Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

De Mobile Takeover 2.0

Posted on August 04, 2022

De Mobile Takeover (MTO), in te kopen bij DPG, is op de schop gegaan met als resultaat een nieuwe verbeterde variant! Bij de MTO worden de drie beschikbare rectangle posities op een mobiele DPG-titel gereserveerd. Voor een bepaalde tijd zien gebruikers op die titel dus enkel de gereserveerde campagne.

Waar er eerst driemaal een rectangle werd ingekocht, biedt de vernieuwde MTO verschillende varianten met meer creatieve vrijheid en een groter Mobile Portrait formaat op de middelste positie. In deze middelste positie kan bijvoorbeeld een store locator, full video, een slider, een AR ervaring of een framed video geplaatst worden.

De ervaring op positie twee, kan bij de eerste positie aangekondigd worden. Vervolgens kan de derde positie perfect dienen als call to action om het concept compleet te maken. Ook is het mogelijk om features te combineren, bijv.: positie 1 standaard, positie 2 framed video etc. Onthoud echter wel dat deze nieuwe variant enkel geldt voor een MTO en dus niet mogelijk is bij een cross device takeover bij DPG waarbij elke positie op desktop, tablet en mobiel wordt gereserveerd van een titel. Daarnaast is het belangrijk dat je op tijd bij DPG inkoopt zodat de posities voor jou worden gereserveerd!

Zie onderstaand een aantal mock-ups van de verschillende versies van de nieuwe MTO.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je [hier].

Voor vragen hierover, de templates, of over andere onderwerpen, kun je ons bereiken via sales@weborama.nl. We zien de nieuwe MTO aanvragen graag tegemoet!